Charterrejser til Grækenland - Find de billige rejser her

Charterrejser til Grækenland

Afrejse dato
Fleksible
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner charterrejser fra.... og mange flere Kigger du efter en billig charterrejse til Grækenland, er du kommet til rette sted. Med sine lækre badestrande, storslået natur, prangende seværdigheder, dejligt byliv, skøn afslapning og en hyggelig stemning, er en charterrejse til Grækenland helt vidunderlig. Hav en dejlig rejse til Grækenland.

Billige charterrejser til populære destinationer

Fra København

Kos by 1.798,-
Korfu 1.798,-
Chania 1.998,-
Agia Marina 2.396,-
Kreta 2.449,-
Santorini 2.498,-
Rethymnon 2.505,-
Georgioupolis 2.593,-
Rhodos 2.698,-
Platanias 2.746,-

Fra Billund

Kos by 1.299,-
Kreta 1.399,-
Rhodos 1.699,-
Lesbos 1.948,-
Chania 1.998,-
Samos 1.998,-
Petra 2.148,-
Kremasti 2.298,-
Faliraki 2.298,-
Agia Marina 2.346,-

Fra Aalborg

Lesbos 1.948,-
Chania 1.998,-
Petra 2.148,-
Rhodos by 2.747,-
Kreta 2.849,-
Laganas 2.899,-
Rhodos 2.998,-
Tsilivi 2.999,-
Ialyssos 3.249,-
Samos 3.548,-

Søg charterrejser til skønne Grækenland

Søg charterrejser til skønne Grækenland
HELLAS: Grækenland har til alle tider draget turister, der søger ferieoplevelser og vil nyde en interessant kultur og historie. Grækenland har det hele – og Det Ægæiske Hav er hjemsted for øer, der er vidt forskellige. Fælles for de græske øer er dog det skønne klima og Middelhavets salte, blå charme.

Man har ikke set Grækenland, hvis man ikke har set Athen. Storbyen rummer så meget af vores kulturarv og har samtidig store oplevelser til den moderne turist. En charterrejse til Athen er derfor ikke kun besøg på Akropolis med Parthenon som klimaks – og de mange museer, der fortæller om vores fortid – det er også cafeliv, lækre restauranter eller open-air biografer.

Athen er en moderne storby og samtidig en oldgammel by, og den kombination er mange feriegæster vilde med. Athen med det farverige natteliv, de skønne øer ved kysten og den særlige græske "ånd", finder man som turist ingen andre steder.

Grækenland er dog langt mere end sine store byer. De skønne græske øer har en stor andel i, at næsten 18 millioner turister hvert år gæster landet.

Kreta med 1000 kilometer kyst

Den store græske ø Kreta har 1000 kilometer kystlinje. Her er nogle af de blødeste, gyldne sandstrande i det blå Middelhav. De hører til blandt verdens bedste strande og har været med til at gøre Kreta til en af Europas mest populære feriedestinationer. En charterrejse hertil vil altid blive en god ferie.

En charterferie på Kreta, der er Grækenlands største ø og den femtestørste i Middelhavet, er også en unik mulighed for at gå på opdagelse i den Minoiske kultur og civilisation. De arkæologiske udgravninger ved Knossos, Phiastos og Grotys bliver besøgt af tusindvis af turister årligt.

Skønne Chania, der er Kretas hovedby, er bestemt også et besøg værd. Byen har et dejligt havneområde, hvor turister elsker at promenere. Chania har en smuk gammel bydel med farverige huse og blomstrende planter. Et traditionelt marked, gamle kirker og skønne pladser med gode muligheder for at nyde et glas raki og en vandmelon fuldender ferieoplevelsen for feriegæsterne.

Skønne Korfu fascinerer

Den græske ø Korfu har aldrig været under Det Osmanniske Rige som resten af Grækenland. Her var det derimod venetianere, franskmænd og englændere, der satte deres fingeraftryk på kulturen. Og det mærkes.

Øen er desuden usædvanlig grøn, hvilket hovedsageligt skyldes oliven og cyprestræerne, der vokser over hele Korfu. Samtidig bryder de farvestrålende blomster det grønne, og det sætter både lokale og turister pris på.

Kerkira by er den chartergæsterne først møder, for her ligger Korfus Internationale Lufthavn.

Riddernes ø - Rhodos

Den græske ø Rhodos er kendt af de fleste danske charterturister. Øen har et skønt og behageligt klima, da den ligger i Grækenlands mest solrige region.

Rhodos var en af de allerførste charterdestinationer, og charterrejser og Rhodos hænger uløseligt sammen.

Især historien er meget nærværende på øen, og for dem der er vilde med tempelriddernes tid, så er her rigtigt meget at hente.

Det var også her ved byens havn, at den kæmpemæssige statue, Kolossen af Rhodos formentlig stod. Et charterfly til Rhodos og en pakket kuffert er således en god begyndelse til en solferie med indhold.

Solrige Santorini

Den helt vidunderlige og meget romantiske ø Santorini er som taget ud af et postkort. De blå og hvide huse er indbegrebet af Grækenland for de fleste.

Vulkanøen danner en halvmåneformet lagune, der er kendt verden over. De dejligste byer Fira og Athinios syder af hed romantik, og alle hjerter må overgive sig her. Det er her man tager hen, hvis man vil nyde en kærlighedstur med den, man holder allermest af. Strandene er bare et ekstra plus – de er intet mindre end nogle af Middelhavets bedste.

Ø-riget Grækenland

Grækenland er et ørige, og det er svært at fremhæve de bedste, for landet er også Zakynthos, Kos, Lesbos, Naxos og Mykonos og mange andre. Grækenland bliver man aldrig helt færdig med.

Det gælder naturligvis også den skønne græske mad, man husker og elsker, når først man har smagt den under solen.

Charterrejser til rejsemål i Grækenland

Grækenland
THASSOS
Grækenland
SANTORINI
Grækenland
SAMOS
Grækenland
RHODOS
Grækenland
PATMOS
Grækenland
PAROS
Grækenland
MYKONOS
Grækenland
LESBOS
Grækenland
KOS
Grækenland
KORFU
Grækenland
KEFALONIA
Grækenland
KRETA
Grækenland
SKÍATHOS
Charterrejser til Grækenland med udvalgte charterbureauer
 
Find rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen
På samme tid tilmelder du dig til vores nyhedsbrev med gode rejsetips og billige rejser.