Afbudsrejser til Grækenland

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... og mange flere Søger du efter en billig afbudsrejse til Grækenland, kan du finde den her hos Travelmarket. Hvad kan være bedre end at sidde og nyde den smukkeste solnedgang i godt selskab på en lille, lokal taverne efter en skøn dag ved havet, lidt shopping og seværdigheds-besøg? Hav en dejlig rejse til Grækenland.

Billige afbudsrejser til populære destinationer

Fly + Hotel

Agia Marina 996,-
Hersonissos 998,-
Rhodos 998,-
Kreta 1.146,-
Tavronitis 1.196,-
Planos 1.198,-
Parga 1.218,-
Lefkas 1.248,-
Chania 1.298,-
Daratso 1.298,-

Fly + Hotel ***+

Agia Marina 996,-
Kreta 1.146,-
Parga 1.218,-
Lefkas 1.248,-
Daratso 1.298,-
Chania 1.298,-
Rhodos 1.299,-
Faliraki 1.398,-
Afandou 1.499,-
Agii Apostoli 1.500,-

Første afrejse

Kalives 4.993,-
Agia Marina 996,-
Gouvia 2.180,-
Georgioupolis 2.196,-
Elounda 6.131,-
Agii Apostoli 3.998,-
Alonissos 1.799,-
Afandou 1.499,-
Chania 1.298,-
Grækenland 5.098,-

Afbudsrejser til Grækenland

Bedøm rejsemål
4
(5 bedømmelser)
Afbudsrejser til Grækenland
Vælger du en af de fristende afbudsrejser til Grækenland, kommer du til et land med en spændende kultur, en imødekommende befolkning og et land så smukt, at du hurtigt bliver forelsket i det.

Hvis du elsker at være turist og udforske mere eller mindre kendte byer, så er Grækenland stedet, der kan indfri dine ønsker. De græske byer er meget turistvenlige, og det kan være en stor oplevelse at se de imponerende historiske monumenter ligge side om side med et moderne bymiljø med cafeer og masser af shoppingmuligheder. Den lange historie blandet med et moderne og fancy byliv gør de græske byer til et paradis for turister.

Her er alle de muligheder, som man forventer en storby kan byde på, og for historie- og kulturinteresserede er der ligeledes masser af spændende oplevelser.

Grækenland har et mediterrant klima, som betyder, at der sammenlignet med Danmark er masser af solskin, behagelige og høje temperaturer og en meget begrænset mængde nedbør. Pga. Grækenlands geografiske placering er der stor variation i klimaet.

Tager du på en af de mange afbudsrejser til Grækenland om sommeren, er dagene varme og tørre, men af og til kommer Meltemi vinden, som ofte køler luften lidt ned. Og det kan være meget rart på de hedeste dage i juli og august. Vinden kommer fra nord, og der kan den godt genere lidt på strandene, mens de sydvendte strande er ikke mærker betydeligt til vinden. Klimaet i bjergområderne er noget køligere end andre steder.

Vintrene i Grækenland er milde i lavlandsområderne, mens bjergområderne er noget køligere, og bjergene bliver typisk dækket af sne.

I Grækenland kan du nyde en natur med et imponerende landskab med grønne bjerge og betagende kyststrækninger. Du kan også se huler og kløfter, der nærmest indbyder til at blive udforsket. Husk dog altid at have en guide med, så du undgår ulykker. Og hvis du er til vand men ikke vil bruge hver eneste dag ved kysten, så er der inde i landet utallige floder og søer, som det er oplagt til en herlig og afslappende dag i rolige omgivelser.

Er du til river rafting, kajak eller kanoroning, så er Grækenlands floder og søer ideelle til den form for aktivitet. Du kan ofte være heldig at finde en sportsferie blandt de mange afbudsrejser til Grækenland. Sportsrejser i Grækenland er blevet ret populære siden afholdelsen af OL i 2004. Derfor er der opstået mange små som store sportsfaciliteter. Sportsgrenene spænder vidt fra basketball, volleyball, tennis, golf eller noget helt andet som fx kajakroning og andre slags vandsport.

Generelt kan man sige om afbudsrejser, at der jo åbenlyst er den fordel, at man kan få rejsen til en lavere pris end normalt, hvilket for mange vil være den primære årsag til, at man vælger en afbudsrejse. En anden fordel, som man hurtigt kan vænne sig til, er, at man behøver ikke planlægge lige præcis, hvilken uge af sin ferie man vil bruge på at rejse udenlands. Hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side, hvorfor så ikke udnytte det, i hvert fald bare en del af ferien?

Under alle omstændigheder er afbudsrejser til Grækenland et hit blandt de fleste unge som gamle, så det er bare at finde en, der matcher præcis det du søger.

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god rejse!

Afbudsrejser til Grækenland

Zakynthos
ZAKYNTHOS
Thassos
THASSOS
Skiathos
SKIATHOS
Santorini
SANTORINI
Samos
SAMOS
Rhodos
RHODOS
Paros
PAROS
Naxos
NAXOS
Mykonos
MYKONOS
Lesbos
LESBOS
Lefkas
LEFKAS
Kos
KOS
Korfu
KORFU
Kefalonia
KEFALONIA
Kreta
KRETA
Agia Marina
AGIA MARINA
Chania
CHANIA
Athen
ATHEN
Afbudsrejser til Grækenland med bestemte rejseselskaber
 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK