Seværdigheder Frankrig

» Frankrig
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 451,- Fra 942,- Fra 1.046,-
Charter (fly+hotel) Fra 2.563,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Frankrig

Cathédrale de Notre Dame (Alsace)
Strasbourgs enorme katedral kan kendes langt fra på sit særprægede spir. Den gotiske røde sandstenskirke, der blev bygget over en periode, der spænder fra 1015 til 1439, er udstyret med et kæmpe astronomisk ur, der ringer hver dag klokken 12.30.
Le Musée dUnterlinden (Alsace)
Noget af gotikkens mest interessante kunst findes i dette gamle dominikanerkloster fra det trettende århundrede, der ligger i byen Colmar. Der er også spændende skulpturer fra middelalderen og renæssancen.
Den romerske by Autun (Bourgogne)
Inde bag antikke mure ligger den romerske by, som kejser Augustus opførte cirka 10 år før Kristi fødsel. To af de fire oprindelige porte kan stadig ses, og det kan resterne af det største romerske teater i området også.
Musée de Beaux-Arts (Bourgogne)
I Bourgognes hovedby Dijon findes et kunstmuseum, der er berømt viden og for sin diversitet. Her er billeder fra en mængde forskellige perioder, og kunstnerne spænder så bredt som fra Rubens over Monet og impressionisterne til antikke religiøse artikler. Museet findes på en gammel greveresidens, der i sig selv er en seværdighed.
Vin-museet i Beaune (Bourgogne)
I Bourgognes centrum ligger den charmerende by Beaune, der har viet et helt museum til regionens vigtigste afgrøde, vinen. Her bliver man indviet i vinens historie, og man kommer ud meget bedre rustet til at tage på vinsmagning på de mange spændende vingårde i oplandet.
Byen Brest (Brest)
Havnen i Brest er en af de smukkeste naturlige havne i verden. I byen findes et slot fra det trettende århundrede, der er værd at besøge. Desuden går der en kanal fra Brest til Nantes, hvorfra det smukke landskab kan nydes fra en hyret båd.
Byen Rennes (Bretagne)
Rennes er en universitetsby og har derfor en del at byde på kulturelt. Her findes le Musée des Beaux-Arts og det mere lokale Musée de Bretagne, der kan give et indblik i områdets historie og kultur. Byen blev raseret af en stor ildebrand i 1720, der gjorde det af med en del smukke bygninger, men le Palais de Justice overlevede og er nu en turistattraktion med sine smukke forgyldte sale og en debat-sal med imponerende gobeliner.
Byen Saint Malo (Bretagne)
Her ankom pirater for at hærge og plyndre de prøvede franskmænd. Saint Malo var en af fordum tiders vigtigste havne, hvis forsvarsværker i ruiner udgør et af de vigtigste turistmål i Bretagne. Byens store katedral Saint Vincent påbegyndt i ellevehundredetallet tiltrækker mennesker, der er interesserede i kirkens smukke mosaikker.
Byen Verdun (Champagne-Ardennerne)
Byen er mest kendt for sin rolle i første Verdenskrig, hvor mange hundrede tusinder franskmænd og tyskere måtte lade livet i egnen omkring byen. Disse hyldes nu på byens krigsmuseum. Slagmarkerne er stadig let genkendelige, og udgør ligeledes en seværdighed, der er værd at tage med, hvis man vil have hele et indtryk af, hvad der var det sidste syn for så mange mennesker.
Katedralen i Reims (Champagne-Ardennerne)
Denne kirke har set riger komme og gå, den har været destrueret og er blevet genopbygget flere gange, og den har set Frankrigs mægtige konger blive kronet og hyldet. Katedralen er bygget i gotisk stil

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Brest
• Lyon
• Marseille
• Mulhouse
• Nice
• Paris
• Saint Tropez
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK