Charterrejser til Frankrig - Find de billige rejser her

Charterrejser til Frankrig

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner charterrejser fra.... og mange flere Hos Travelmarket kan du finde billige charterrejser til Frankrig. Den Franske Riviera byder på overdådige badestrande, livligt byliv, lækre restauranter og caféer, blændende solskin, fantastisk shopping og seværdigheder - alt dette omgivet af den mest fortryllende natur. Hav en dejlig rejse til Frankrig.

Fantastiske Frankrig

» Frankrig
Bedøm rejsemål
4,5
(18 bedømmelser)
Målt på besøgende per år er Frankrig faktisk verdens mest eftertragtede destination for turister. Mange køber billige charterrejser til landet, og det giver faktisk rigtig god mening, når man tænker over, hvad det egentlig kan tilbyde.

Dels har landet en helt fantastisk afvekslende natur. I den sydøstlige del af Frankrig starter bjergkæden Alperne, hvor man kan stå på ski i helt fantastiske omgivelser. Hvert år rejser masser af skientuatiaster dertil for at prøve sig selv af på nogle af de flotteste og bedste løjper i Europa. Besøg for eksempel Chamonix, som ligger lige i nærheden af Mont Blanc, den højeste tinde i Vesteuropa.

Lyder det for koldt til dig? Er man ikke til ski og sne, så er der jo altid Rivieraen – sydkysten med alle de smukke strande, varme temperaturer og fantastiske steder som glamourøse Monaco med de dyre biler, rige mennesker og flotte yachts. Besøg også den flotte strandpromenade i solbeskinnede Nice.

Se Paris' seværdigheder

Paris. Den romantiske hovedstad. Byen indeholder nogle af de mest kendte seværdigheder i Europa. Byens varemærke Eiffeltårnet, den flotte katedral Notre Dame og Triumfbuen er bare noget af det, du kan få dine dage til at gå med at se, og glem så ikke at få en af de største kunstoplevelser med dig hjem. Besøg Louvre-museet og se Mona Lisa smile til dig.

Mellem alle de oplevelser skal man naturligvis huske at spise, og her er der næppe noget køkken, der er mere lækkert end det franske. Fransk mad og vin er nemlig absolut også noget, der skal opleves, og i byerne ligger der små bistroer mange steder, men også ansete Michelin-restauranter er der nok af, så du får nemt en kulinarisk oplevelse af de helt store. Skynd dig at få fat i en af de billige charterrejser til Frankrig.

Charterrejser til rejsemål i Frankrig

Charterrejser til Frankrig med udvalgte charterbureauer

Frankrig – den evige ferieperle

Frankrig har i mange år været et af danskernes foretrukne feriesteder, og det med god grund. Livet er dejligt, når du er på ferie i feriebyerne på den franske riviera. Provence byder på de hyggeligste landsbyer med lækre restauranter og smuk natur. Og Paris er altid en skøn og fascinerende oplevelse.

Frankrig – Verdens mest besøgte rejseland

Stå på ski i Alperne, tag en tur op i Eiffeltårnet i Paris eller snus lidt til det glamourøse liv i Cannes. Følg 2. verdenskrigs historie i Normandiet, oplev de lilla lavendelmarker i Provence eller besøg en vingård i Bordeaux.

Hvad med at køre til Frankrig eller når du er fremme lej en bil, føle friheden og oplev landet i dit eget tempo. Aflæg den smukke ø Korsika et besøg, det lille fyrstedømme Andorra eller nabolandet Spanien. 

Mad og drikke i Frankrig

Spis dig mæt i et af verdens store køkkener, hvis ikke det største og oplev en madkultur, som er helt central for franskmændene. Smag den kendte favorit sauce béarnaise, der er smørsauce med eddike og estragon, tyknet med æggeblommer. Moule marinière, hvidvinsdampede muslinger eller chokolademousse. Nyd en croissant og camembert sammen med kaffen til din morgenmad og Coq au vin, kylling stegt med grønsager og rødvin til middag.

Slå dig løs og prøv en af de mange vine der produceres i dette vin mekka. Landet hvor du har muligheden for at prøve vine i alle afskygninger, prisleje og kvalitet. Smag champagne, cognac eller Pernod med den markante anis smag og som overraskende bliver helt hvid, hvis du tilsætter vand.

 

Byer og områder i Frankrig

Paris - Denne smukke by, som er Frankrigs hovedstad tilbyder et væld af oplevelser. Få fantastisk udsigt over byen fra Eiffeltårnet, sejl en tur på Seinen eller se det verdensberømte maleri Mona Lisa på Louvre museet. Gå en tur på den imponerende Champs-Élysées, drik en kop kaffe på en af de utallige cafeer og fornem historiens vingesus ved synet af Triumfbuen. Børnene vil være vilde med et besøg til Disneyland Paris og du vil nyde skønheden ved Versailles slottet.

Nice – Nyd strandlivet, hop i bølgerne eller gå på opdagelse i den gamle by og nyd en kop kaffe på Cafeen Cours Saleya i byen, som også kaldes Rivieraens dronning. Lad kameraet gå på opdagelse på blomstermarked Saleya eller se smuk kunst på Matisse museet. Hvad med at tage båden fra Nice til Korsika eller Sardinien, eller bilen langs kysten til det lille fyrstedømmet Monaco.

De Franske alper – Nyd skønheden af bjergene, indånd den friske luft og få en aktiv ferie for hele familien. Om sommeren kan du tage på trekkingture, klatre i bjergene eller køre en tur på mountainbikes. Vinteren indbyder til at mærke suset ned af en piste på ski, lege i sneen med børnene og nyde det lækre franske landkøkken.

Normandiet – Følg historien fra 2. verdenskrig, bliv bevæget om mindet fra D-dagen ved den store krigskirkegård Cimetière St-Laurent. Oplev den enorme tidevandsforskel og besøg klippeøen Mont-Saint-Michel. Tag til den kendte badeby Deauville, nyd strandlivet, spil golf eller sejl en tur til England.

Provence – Oplev det smukke landskab som inspirerede maleren Paul Cezanne. Tag til Pavepaladset i byen Avignon og oplev de gotiske mesterværker, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev vilde floder, rå klipper og besøg en grotte i Ardéche. Duft til de utallige bølgende lilla lavendelmarker eller smag på vinen i byen Chateauneuf du Pape.

Alcase – Se de smukke vinmarker, følg vinruten, besøg vingårdene og få en smagsprøve. Mærk middelalderen og besøg den imponerende borg Haut-Koeningsburg eller Mulhouse med sit bilmuseum Cité de l'Automobile med over 400 biler. Se Europa-Parlamentet og Domkirken i Strasbourg for derefter, at lade dig imponere af kanalerne, samt de smukke gamle huse i det romantiske område Petite France.

Den Franske Riviera – Området der praler af sine 2.500 solskins timer om året. Stedet med hyggelige landsbyer, fantastiske badebyer og masser af muligheder. Besøg Antibes og lad børnene opleve Europas største Marineland med masser af søløver og spækhuggere. Kør langs den smukke kyst, stop i filmfestival byen Cannes og gå en tur på verdens smukke strandpromenade Boulevard de La Croisette. Oplev de rige og smukkes ferieparadis i Saint Tropez, se de enorme luksus yacht eller sæt dig på en café for at spotte en kendt.

Korsika – Øen der tilbyder alt fra lange hvide sandstrande, smukke bjerge, masser af oplevelser og en gæstfri befolkning. Nyd livet på den børnevenlige strand Plage de la Rondinara, der ligger smukt i en bugt. Tag på opdagelse rundt på øen og prøv Europas flotteste togtur med Korsikas jernbane. Besøg de små landsbyer med hver deres særpræg eller tag på en smuk vandretur ad ruten GR20.

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK