Sammenlign billige rejser fra mange selskaber
Sammenlign alle rejser i én søgning Flybilletter, hoteller, charter & pakkerejser, fly+hotel m.m.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Vi søger priser fra... Sammen pakkerejser og andre rejser i én søgning ...og mange, mange flere
Alle rejsetyper i én søgning Vores ”supersøger” er for dig, som vil have overblik, og som vil se, om det er bedst og billigst med en charter- eller pakkerejse eller måske ”en pak-selv ferie” med fly og hotel. Supersøgeren finder nemlig priser på tværs af de forskellige produkter, som du ser i vores menu. Og i én og samme søgning kan du se priser på både flybilletter, hoteller, charterrejser og pakkerejser.

Pakkerejser - sammenlign priser her

Hvis du er på udkig efter en pakkerejse med fly og hotel, er du kommet til det helt rette sted.

Hos Travelmarket kan du med vores Supersøger sammenligne priser på pakkerejser med rutefly og charter, samt flybilletter og hotel fra mange forskellige rejseselskaber. På den måde kan du hurtigt finde de billigste og bedste rejser.

Det eneste du skal gøre, er at indtaste, hvor du vil rejse fra, hvor du gerne vil hen og hvor mange personer, der skal med på rejsen og derefter klikke på søgeknappen.

Derved suser vores søgerobotter ud til en lang række forskellige rejsebureauer, flyselskaber og andre rejsewebsider og indsamler billige priser på pakkerejser, charterrejser, flybilletter samt hoteller, og præsenterer dem for dig på en nem og overskuelig måde.

Pakkerejser med fly og hotel til hele verden

Du kan også søge efter temarejser til disse spændende lande:

Find præcis den pakkerejse, som passer til dig

I søgeresultatet kan du vælge at få vist de pakkerejser, som passer til din præferencer. På den måde finder du præcis den rejse, som passer til dig. Du kan for eksempel tilpasse dit søgeresultat efter:

  • Antal stjerner på hotellet
  • Afstand til centrum af byen
  • Antal stop på flyrejsen
  • Bestemte flyselskaber

Og derudover om der skal være trådløst internet (WiFi), parkering, elevator og mange andre faciliteter på hotellet.

Book fly og hotel sammen

Når du køber pakkerejser, er du dækket af Rejsegarantifonden. Det giver dig en ekstra sikkerhed i forhold til at booke flybilletter og hotel hver for sig.

Det giver dig også den tryghed, at hvis noget går galt under din pakkerejse, så har du kun ét sted, at du skal henvende dig. Du har de samme rettigheder uanset, og du har fundet og købt en billig pakkerejse, eller om du har fundet og købt en dyr pakkerejse.

Prøv også at booke fly og hotel hver for sig

Er du på jagt efter den allerbilligste rejse, er det dog ikke altid, at pakkerejser er det rigtige valg. Derfor anbefaler vi, at du også søger efter flybilletter og hoteller hver for sig. På den måde kan du nogle gange få endnu billigere priser.

I vores flysøgemaskine søger vi priser hos mange hundrede forskellige rejsebureauer og flyselskaber, og i vores hotelsøgemaskine kan du finde tusindvis af hoteller fra mange forskellige udbydere.

Charterrejse, afbudsrejse eller storbyferie?

Hvis du skal på sol- og/eller badeferie – eller storbyferie, så anbefaler vi, at du også søger efter rejser i vores søgemaskiner til charterrejser, afbudsrejser og pakkerejser til storbyer. Ved at bruge disse søgemaskiner får du et bedre overblik end ved at bruge søgemaskinen på denne side. Søgemaskinen på denne side giver dig til gengæld et godt overblik over, om det er billigst selv at arrangere turen og købe fly og hotel hver for sig, eller om du skal købe en færdigpakket charterrejse, afbudsrejse eller en pakkerejse til en storby.

Find pakkerejsen på Travelmarket – Bestil din pakkerejse hos et rejsebureau

Vi sælger ikke selv pakkerejser eller rejser med fly og hotel på Travelmarket. Faktisk sælger vi slet ikke rejser. Travelmarket er en prissammenligningstjeneste, der som navnet siger, sammenligner priser.

Vi finder altså den billigste pakkerejse til dig – og du bestiller/køber din pakkerejse ved et rejsebureau.

Billige pakkerejser til mange forskellige byer

Når du søger, kan du finde billige pakkerejser med fly og hotel til mange forskellige byer. Du kan både finde flybilletter og hoteller, som du selv kan kombinere til en pakkerejse samt færdigpakkede tilbud på pakkerejser, som du kan købe ved de hjemmesider, som vi sender dig videre til.

De mange forskellige rejser med fly og hotel kan bringe dig til mange forskellige steder i verden. Her er nogle enkelte eksempler på nogle af de mest populære rejsemål:

Pakkerejser med fly og hotel til London
London er en af verdens mest spændende storbyer, og den besøges af tusindvis af danskere hvert år. Metropolen er en pulserende, hektisk og spændende by med adskillige store seværdigheder. Du kan for eksempel se Big Ben, London Eye, Tower eller Buckingham Palace på din pakkerejse til London.

Læs også: Nytår i London - sådan får du den bedste oplevelse
Læs også: Storbyferie i London – Her er de bedste tips og tilbud

Tag på en pakkerejse til London

Pakkerejser med fly og hotel til Berlin
Berlin er også en rigtig favorit blandt danskere, der tager på storbyferie. Berlin har sin helt egen stil, og den er rå, frisk og ærlig på en anden måde end alle andre byer. På en rejse med fly og hotel til Berlin kan du se Berlin-muren, Rigsdagen, Brandenburger Tor og andre spændende seværdigheder.

Læs også: Storbyferie i Berlin – her er de bedste rejsetips og tilbud

Pakkerejser med fly og hotel til New York
Det er efterhånden blevet ganske billigt at flyve til New York, og derfor er pakkerejser til New York også kommet ned i rigtigt gode priser. Så måske er det nu, at du skal få set Frihedsgudinden, beundre Times Square eller se nogle af de mange fremragende museer.

Læs også: Storbyferie i New York – de bedste tips og tilbud

Tag på en pakkerejse til New York

Pakkerejser med fly og hotel til Paris
Skønne, charmerende og dejlige Paris er altid et besøg værd. Byernes by lokker med en helt speciel romantisk stemning og fantastiske seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen, Notre Dame katedralen og mange flere. Snup en rejse med fly og hotel til Paris, og oplev det hele selv.

Læs også: Storbyferie i Paris med børn
Læs også: Storbyferie i Paris – disse steder skal du bare se

Pakkerejser med fly og hotel til Rom
Italiens dejlige hovedstad lokker hvert år mange danskere med supertjekket italiensk stemning, fantastisk mad og unikke seværdigheder som Colosseum, Pantheon, Vatikanet med Peterskirken og mange flere. Så vælger du at tage på en pakkerejse til Rom, bliver du belønnet med helt unikke oplevelser.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK