Afbudsrejser til Egypten - Find dem her!

Billige afbudsrejser til populære destinationer

Fly + Hotel

Fly + Hotel ***+

Første afrejse

 
  Sharm el She... 1.895,-  
  Hurghada 2.099,-  
  El Gouna 4.098,-  
  Luxor 4.599,-  
  Egypten 9.548,-  
  Hurghada 2.349,-  
  Sharm el She... 2.895,-  
  El Gouna 4.098,-  
  Luxor 4.999,-  
  Luxor 4.599,-  
  Hurghada 2.099,-  
  Sharm el She... 1.895,-  
  El Gouna 4.643,-  

Afbudsrejser til Egypten

Afbudsrejser til Egypten
Søger du afbudsrejser til Egypten, så er du havnet det helt rigtige sted.

Her på Travelmarket.dk har vi samlet tilbud fra alle rejsebureauer, så du kun behøver søge ét sted for at få et overblik over markedet.

Egyptens populære feriemål såsom Sharm el-Sheikh, Hurghada og Makadi Bay tiltrækker år efter år mange tusinde danske turister. Og det er ikke uden grund for, Egypten er et yndet rejsemål hos bl.a. dykkere, da vandet er krystalkart, og man kan opleve nogle af de smukkeste koralrev. Og er man til ørkensafari eller en shoppetur i en af de spændende og kulturrige bazarer, så er det bestemt også oplagt.

Selv i vintermånederne kan man tage til Egypten. Mange steder er der 20 graders varme og blå himmel. Ofte vil man se lokalbefolkningen gå rundt med store vinterjakker og huer, mens man selv som en ægte skandinav kun går med badetøjet på, på vej mod stranden. Det virker helt surrealistisk, men omvendt er det jo også forståeligt, når der nogle i områder er mere end dobbelt så varmt i sommermånederne. Og i forhold til vandtemperaturen i Danmark, så kan man i Egypten forvente en betydeligt højere badevandstemperatur ved 20 graders varme i luften om dagen. Vandet skal jo ikke varmes op fra få plus grader, da det jo i modsætning til den danske badevand i forvejen har været varmet godt op hele året rundt.

Mange mener, at det mest fantastiske og smukke man kan se, når man er taget afsted på en af de billige afbudsrejser til Egypten, findes under havets overflade. Når man dykker i Egypten bliver man nemt forelsket i den paradisverden af smukke koraller og fisk i alverdens farver og størrelser, som man finder under havets overflade.

I Egypten er det muligt at få rigtigt god mad, men der er samtidig også mulighed for at få et maveonde, hvis man spiser på steder, blot fordi prisen er helt i bund. Heldigvis er det ikke umuligt at kan man finde gode restauranter og få en lækker 3-retters middag til halvdelen af, hvad den ville koste i Danmark. Og med hensyn til servicen, så er den helt i top, da personalet forventer drikkepenge. Når man først har spist ude et par gange og vænnet sig til det høje serviceniveau, så finder man ud af, at tjenerne fortjener at få en del drikkepenge. Også selvom hvad der forståes ved ”en del” selvfølgelig er i en helt anden og mindre målestok end på en dansk restaurant.

Hvis du allerede er klar til at komme afsted, så skynd dig at søg afbudsrejser til Egypten i vores søgemaskine.

Generelt kan man sige om afbudsrejser, at der jo åbenlyst er den fordel at man kan få rejsen til en lavere pris end normalt, hvilket for mange vil være den primære årsag til, at man vælger en afbudsrejse. En anden fordel som man hurtigt kan vænne sig til er, at man behøver ikke planlægge lige præcis, hvilken uge af sin ferie man vil bruge på at rejse udenlands. Hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side, hvorfor så ikke udnytte det, i hvert fald bare en del af ferien?

Under alle omstændigheder så er afbudsrejser til Egypten et hit blandt de fleste, unge som gamle, så det er bare at finde en, der matcher præcis det, I søger.
Travelmarket.dk ønsker jer en rigtigt god rejse!

Afbudsrejser til Egypten

Egypten
SINAI MED DET RØDE HAV
Egypten
HURGHADA
Egypten
EL GOUNA
Egypten
SHARM EL SHEIKH
Afbudsrejser til Egypten med bestemte rejseselskaber
 
Travelmarket Danmark
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen