Travelmarket Danmark
Vælg land:
Danmark
Norge
Sverige
United Kingdom
USA
Deutschland
España
Italia
France
Suomi
Mit Travelmarket
Opret profil
Log ind
Gratis Rejsedagbog

Ansvarsfraskrivelse

Formålet med travelmarket.com er at give dig adgang til informationer, der giver dig mulighed for at planlægge, bestille og gennemføre en rejse. Vi forsøger naturligvis at sikre, at alle informationer er så akkurate og præcise som muligt, men vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra denne website.


  1. Denne website og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Dette gælder ligeledes indhold fra indholdsleverandører og samarbejdspartnere der forefindes på denne server.

  2. Erhvert link til trediemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

  3. Download (hjemtagning fra denne server) af dokumenter fra denne server, sker på brugerens eget initiativ og ansvar.

  4. Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne website er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra denne website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt. Dette gælder specielt informationer om visa, vaccinationer og toldregler.

  5. Denne website har primært til formål at formidle informationer om rejser og rejsetilbud. travelmarket.com sælger ikke rejser og billetter markedsført på denne side. Enhver transaktion der foretages på grundlag af en forespørgsel eller booking fra denne website, vil være underlagt de betingelser og regler, som de pågældende rejsearrangører og rejsebureauer oplyser. travelmarket.com fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller skade, som måtte opstå på baggrund af rejser købt og bestilt fra denne website.

  6. Handelsnavn (trading name) travelmarket.com drives af virksomheden Travelmarket 2001 A/S, Danmark.Travelmarket 2001 A/S
Nørregade 71 - 77
DK - 7100 Vejle
Tlf. 76 43 30 00
Fax. 76 25 40 65
e-mail:info@travelmarket.com
 
Tekst:  travelmarket.com - 
 
18.243 Brugere, 1.178.624 Billeder, 5.947 Filmklip
Travelmarket Danmark
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Information:
Husk også til rejsen:
Tips og gode råd:
facebook
Google Plus
Mobile
Mail